Egyesület

Fogási naplók leadása február 28.-ig!

Kedves Horgásztársak!

A 2017-es összevont állami horgászjegyeket (aminek része a fogási napló) 2018 február 28.-ig lehet leadni és 2018 január 31.-ig még lehet vele horgászni.

A 2018-as állami jegyek Január 3.-tól lehet váltani!

Sikerekben gadzag és boldog új esztendőt kíván a Dinasztia Horgászegyesület vezetősége!

2018.01.01

2017 Nyári egyesületi verseny: Joker horgásztó

2017. évi második egyéni horgászverseny július 2.-án a Joker horgásztavon került megrendezésre.

A helyszínen gyönyörű környezet fogadott minket, egy 5,5 hektáros tó partján középen egy szigettel. A tó átlagos vízmélysége négy méter, így a halak aktív mozgására számíthattak a versenyzők.
A gyülekező és a verseny ütemezése a megszokottól korábban kezdődött a várható nagy melegre való tekintettel. A kora reggeli találkozón egy kis eső kíséretében szivárványba öltözött égbolt várt minden indulót.

Adó 1%-os felajánlás

Kedves Látogatók és Horgásztársak!

Kérünk mindenkit, hogy adójuk egy százalékával segítsék szervezetünk működését.

Előző évekhez hasonlóan az Egyesület horgászversenyek és rendezvények megrendezésére fordítja ezeket a forrásokat, ami megerősíti az emberek közvetlen kapcsolatát egymással, feladatokat, kihívásokat teremt a szervezőknek valamint versenyszellemet, kikapcsolodást és jó szórakozást biztosít a résztvevőknek és hozzátartózóiknak.

Az adó 1%-os felajánlását az adóbevallás megfelelő rovatában a szervezetünk neve és adószáma kitöltésével teheti meg. A fel nem ajánlott adó 1% az adóhivatalnál marad.

  • Dinasztia Horgász Egyesület
  • 18714760-1-43

Köszönjük mindenkinek, aki szervezetünket tiszteli meg támogatásával!

Küldöttjelöltek szavazása

Tisztelt Horgásztársak!

A küldöttjelöltségre a jelentkezési határidő lezárult, január 16.-ától február 28.-áig lehet a kiírás szerint a jelentkezőkre szavazatot leadni a Dinasztia Horgászüzletben (1222 Bp. Nagytétényi út 90.).

A szavazólapon a jelöltek arcképe segíti Önöket a szavazat leadásában. A szavazatot minden egyesületi tag személyesen, a horgászigazolvány és egy fényképes igazolvány bemutatása mellett teheti meg. 

Állami horgászjegy váltás december 10-ig

Kedves Horgásztársak!

Felhívjuk mindenki figyelmét, hogy idén 2016. december 10.-én lehet utoljára állami horgászjegyet váltani szervezetünknél, valamint az RDHSZ napijegy elfogyott.
(kelt: 2016.11.30.) Dinasztia Horgászüzlet

Felhívás!

Kedves Horgásztársak!


Az alapszabályunk értelmében megtartjuk a küldöttek megválasztását a jövő év elején. A küldötteket öt évre választja az egyesület tagsága, ők döntenek a küldöttközgyűlés hatáskörébe tartozó határozatok, javaslatok elfogadásáról.

hírek

Itt olvashatja az Egyesülettel kapcsolatos híreket.

Kérdése van?


Telefon: 06/1-362-1080


webshop@horgaszdinasztia.hu

 

Partnereink