2015 Őszi Egyesületi Verseny: Villantó horgásztó

 

Az első Egyesületi Horgászversenyünket 2015.10.11.-én rendeztük meg a Villantó Horgásztavon, aminek a helyszínét a horgásztársak ajánlásaiból választottunk ki.
A versenyre 28 fő jelentkezett 23 felnőtt és 5 gyermek.
Külön női kategóriát az alacsony számú jelentkezés miatt nem tudtuk indítani, ezért a hölgy versenyzők a felnőtt kategóriában a férfiakkal eggyütt mérték össze ügyességüket.
A versenykiírás alapján reggel hat órakor találkoztunk a helyszínen ahol meglehetősen szélsőséges idő fogadott bennünket, de ennek ellenére szinte minden versenyre nevező megérkezett.
A verseny nyolc órakor indult és öt órás megméredtetés várt mindenkire.
A versenyzők változatos módszerekel próbáltak zsákmányhoz jutni, pl.: fenekezéssel, feederezéssel, bojlizással, de volt aki a jónak nem mondható időjárással dacolva úszós kézséggel próbálkozott.
A verseny első négy órájában igazi őszi áztató eső boldogította a résztvevőket, az utolsó órában ugyan elállt az eső és a nap is kisütött, de a szél felkerekedett ami nehezítette a verseny hajráját.
A verseny után a halak lemérése következett, és míg az eredményeket összesítettük, addig a spottársak és hozzátartozóikat Borbély Csaba szakácsunk látta vendégül egy finom bográcsgulyással és forraltborral. 
Ezt a feladatot önként vállalta el, annak ellenére, hogy nem tagja az egyesületünknek, ezért külön KÖSZÖNET neki!

Ebéd után következett az eredményhírdetés és az ünnepélyes díjátadás.

Gyermek kategória: 

  1. hely Bandzi Levente: 3,28kg
  2. hely Horváth Adrián: 3kg
  3. hely Oszvald Luca és Koszorú Domonkos István közösen

Felnőtt kategória: 

  1. hely Bandzi László: 23,12kg.
  2. hely Jóni János: 12kg.
  3. hely Papp Emil: 9,53kg.

Nagy hal kategória:

      Papp Emil nyerte ezt a kategóriát 3.72kg-os ponyt fogással, és a dijja a SIMACO Kft. Autójavító Műhely vezetője, Sziklai László felajánlásával egy 10.000.-Ft értékű szervízutalvány volt.

Az egyesület minden gyermek indulót ajándékcsomaggal jutalmazott, a helyezést elért versenyzők serleget, érmet, oklevelet és értékes ajándékot kaptak.

A kemény zord időjárás ellenére a versenyzők a verseny ideje alatt 69,3kg halat fogtak ami dicséretes. A kifogott halak ponty, tok, kárász és keszegfélékből álltak. Mindenkinek köszönjük a részvétet és a helytállást! 
GRATULÁLUNK!!

Villantó horgásztó

 

Kérdése van?


Telefon: 06/1-362-1080


webshop@horgaszdinasztia.hu

 

Partnereink