2016 Tavaszi Egyesületi Horgászverseny: Villantó horgásztó

A második egyesületi horgászversenyünk 2016.05.08.-án ismét a Villantó Horgásztavon került megrendezésre.
Az egyesületi tagok ajánlása alapján került kiválasztásra a helyszín.
A versenyre 24 sporttárs jelentkezett 6 gyermek és 18 felnőtt induló volt. Női kategóriát jelentkezők hiánya miatt indítani nem tudtunk.

A meghirdetett ütemterv alapján reggel hat órától gyülekeztünk a helyszínen. Kellemes időjárás fogadott bennünket és beszélgetésekkel ismerkedéssel telt az idő, míg meg nem érkezett mindenki. A sorsolás és eligazítást követően mindenki elfoglalta a horgászhelyeket és elkezdte a felkészülést a megmérettetésre.
A verseny nyolc órakor indult és öt órán át tartott. A rendezvény alatt gyönyörű nyárias idő volt, gyenge szellő fújdogált így minden horgászmódszert kipróbálhattak az indulók. Sajnos a kapitális méretű halak elkerülték a horgokat, de a két-három kilós pontyok közül sok a haltartóban végezte. Számos tokot is fogtak a versenyzők, de a kisebb pontyok és kárászok, keszegek voltak többségben, ami nagyban befolyásolta a végeredményt.
Az öt óra elteltével a mérlegelés következett. Az eredmények kiértékelése alatt a rendezvény szervezője Auerbach László látott vendégül minden kedves jelenlévőt egy finom pincepörköltre, amit üstben készített el. Ezért köszönet Lászlónak és családjának, akik segítették e nemes feladatban.
Ebéd után következett az ünnepélyes eredményhirdetés és díjátadás.

Gyermek kategória

  1. hely Koszorú Boldizsár  8,42kg. 
  2. hely Koszorú Domonkos  6,77kg. 
  3. hely Szabó András  5,45kg. 

Felnőtt kategória

  1. hely Bandzi László  29,61kg. 
  2. hely Kis Vendel  14,02kg.
  3. hely Ruzicska György  11,76kg. 

Az egyesület minden gyermek indulót ajándékcsomaggal jutalmazott, a helyezést elért versenyzők serleget, érmet, oklevelet és értékes ajándékot kaptak. Ezen a gyönyörű, napsütéses versenyen alacsonyabb létszámmal sikerült a tavalyi őszi versenyen elért összfogást megduplázni és 128,38kg halat fogni, ami nagyon szép eredmény. Gyermek horgászok parádés küzdelmet vívtak egymással, ami a fogott mennyiségből is tükröződik.

Mindenkinek köszönjük a részvételt és a helytállást! GRATULÁLUNK!!

Villantó Horgásztó

 

Kérdése van?


Telefon: 06/1-362-1080


webshop@horgaszdinasztia.hu

 

Partnereink