2020 ÉVI ÉJSZAKAI PÁROS HORGÁSZVERSENY: Délpesti H.E tava

Az idei második horgászversenyünket 2020.augusztus 29-30.-án rendeztük meg a sokak számára ismert Délpesti Horgászegyesület taván, ahol 17 páros nevezett a nevezők között vannak hölgyek, férfiak, az egyesület által támogatott versenyzők és nem utolsó sorban a gyermekek, akik közül 1 páros gyermek csapat is összeméri a tudását a nagyokkal.

A mostani verseny rendhagyónak mondható mivel az eddigiektől eltérően halelviteli lehetőség mellett lehet horgászni, mivel itt nem volt éjszakai sportjegy ezért halelviteli jegyet fizetünk meg.

Aki a versenyen kifogott halat haza kívánta vinni, azt külön szákba kellett gyűjteni és a mérlegelésnél külön kezeltük.

2020.augusztus 29.-én szombaton 17:30 kor megkezdődött a regisztráció. Utána a sorsolás a megszokott módon zajlott le, az eligazítás után mindenki elfoglalhatta a horgászhelyét, a verseny ideje alatt minden csapat egyenlő feltételekkel indult páronként összesen 4 bottal botonként egy horoggal lehetett horgászni. Csapaton belül megengedett volt a pihenés. :)

A verseny 19 órakor kezdődött kürtjelzésre és minden páros intenzív etetéssel próbálta magához csalogatni a halakat. A tó halállományára főként ponty, kárász, keszegfélék és amur volt jellemző.

A szép csendes időnek köszönhetően mindenki a kedvelt horgászmódszerét próbára tehette. A verseny kezdete gyengén kezdődött, de később szépen kezdtek beérni az etetések ezért intenzív kapások vették kezdetét, ami főként kisebb ponty, keszeg és kárász volt. Az éjszaka csendesen telt, bár egy-két álláson szinte folyamatosan érkeztek a halak.  Sajnos nagytermetű halak fogásáról nem tudunk beszámolni, de kisebb súlyú halakból mennyiséget tudtak fogni a versenyzők.

A verseny vasárnap reggel 5 órakor ért véget a halak mérlegelése után megkezdődött az eredményhirdetés.

Páros kategória:                     

1. hely Lutor Tamás és Szijj Dávid páros:      37,24 Kg

2. hely Nagy Zsanett és Szűcs András Dávid páros:          27,03 Kg

3. hely Nagy Tibor és Nagy Jenő páros:     18,41 Kg

 

A helyezést elérő párok az Egyesülettől serlegeket, érmeket és okleveleket kaptak elismerésül, ami mellé ajándék vásárlási utalványok is társultak.

Az összfogás a versenyen 137,28kg volt.

Köszönet mindenkinek, aki a szervezésben és lebonyolításban segített.

Gratulálunk mindenkinek az elért eredményhez, és köszönjük a részvételt!

 

 

 

Kérdése van?


Telefon: 06/1-362-1080


webshop@horgaszdinasztia.hu

 

Partnereink