Elérhetőségek:
Telefon: 

Email:
Székhely:

 

Csodacsali 2008 Kft.
+36-1/362-1080

webshop@horgaszdinasztia.hu
1222 Budapest, Nagytétényi út 90.

PONTYMATRAC Carp Expert Original 130x85cm

A Carp Expert Original szériájában, a halvédelem alapvető eszközeit felvonultató sorozat egyik részese ez a nagy méretű kedvező árú matrac, ami alkalmas ellenfeleink biztonságos mérlegelésére is.
Márka
Carp Expert
Változat
130x85 cm
Szállítói cikkszám
73756-605
Nincs raktáron
7 990 Ft
Nincs raktáron
Részletek

A modern ponty és békéshalas horgászat szerencsére kötelező eszközévé tette a horgászati felszereléseknek a különféle matracokat és bölcsőket. A sűrűn telepíett halastavakon és kapitális méreteket rejtő vízterületeken nagyon fontos lett a halak védelme, a fokozott nyomás miatt.

A kifogott, majd visszahelyezett hal védelme felértékelődött. Ha nem használunk pontymatracot, akkor sérülhet a kifogott hal külsején lévő nyálkaréteg, ami a különfajta fertőzésektől védi meg, de fizikai sérülést is kaphat, egy-egy rossz ugrás után. A Carp Expert Original pontymatrac méreteinek köszönhetően, kicsi rá az esély, hogy a közepére helyezett hal, egy figyelmetlen pillanatban a matrac mellé, esetleg a földre kerüljön.

Ezen felül a 10 kg feletti pontyok és gyönyörű, könnyen sélülő tokhalak is biztosan elférnek rajta. Mérete: 130x85 cm A matrac mérlegelésre is alkalmas, mivel összehajtva a felső részén két fül található, amibe a mérleg erre alkalmas része beakasztható.

Két oldala összecsatolható, így a hal a mérlegelés során nem tudja szétrúgni és nem tud kiugrani belőle. Kihajtható térdeplő is van a terméken, így ha a kifogott hal mellé térdelünk, ez segíthet az emlékként szolgáló fotók elkészítésekor.

A fogások ráhelyezése előtt, ne felejtsük el benedvesíteni a matracot. - ez nyáron kiemelten fontos.
Adatok
Cikkszám
CK-6065
Bruttó tömeg
300 g/darab
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Hasonló termékek