Elérhetőségek:
Telefon: 

Email:
Székhely:

 

Csodacsali 2008 Kft.
+36-1/362-1080

webshop@horgaszdinasztia.hu
1222 Budapest, Nagytétényi út 90.

PONTYBÖLCSŐ Carpon zárható, fedeles
PONTYBÖLCSŐ Carpon zárható, fedeles
25 990 Ft

PONTYBÖLCSŐ Carpon zárható, fedeles

Tapasztalattól függetlenül ajánlott kötelező termék, minden horgásznak, akiknek fontos a kifogott halak 100%-os védelme.
Márka
Carp Zoom
Szállítói cikkszám
73756-610
Raktáron   (1 darab)
25 990 Ft
Részletek
CarpOn zárható fedeles pontybölcső

A modern ponty és békéshalas horgászat szerencsére kötelező eszközévé tette a horgászati felszereléseknek a különféle matracokat és bölcsőket. A sűrűn telepíett halastavakon és kapitális méreteket rejtő vízterületeken nagyon fontos lett a halak védelme, a fokozott nyomás miatt.

A kifogott, majd visszahelyezett hal védelme felértékelődött. Ha nem használunk pontybölcsőt, akkor sérülhet a kifogott hal külsején lévő nyálkaréteg, ami a különfajta fertőzésektől védi meg, de fizikai sérülést is kaphat, egy-egy rossz ugrás után.

A CarpOn zárható fedeles pontybölcsővel méreteinek és kialakításának köszönhetően rendkívül kicsi rá az esély, hogy a kifárasztott, majd a bölcsőbe helyezett, akár kapitális hal egy figyelmetlen pillanatban a bölcsőn kívülre kerüljön, kellő oldalfallal rendelkezik.

Az oldalfalon kívül alapméretei is kielégítőek, a 10 kilós pontyok és amurok is biztosan elférnek a termékben, biztos védelmet adva egy szép emléket biztosíó fotó erejéig. Mérete: 110x60x25 cm A termék beépített térdeplőt (50x30 cm-es) is kapott, megkönnyítve fotózás során a hal biztonságos megtartását.

A termék belső matrac része kivehető, így rendkívül gyorsan szárítható a horgászat végeztével. A fogások ráhelyezése előtt, ne felejtsük el benedvesíteni a matracot. - ez nyáron kiemelten fontos tényező.

Adatok
Cikkszám
CK-7026
Bruttó tömeg
3,1 kg/darab
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Hasonló termékek