Elérhetőségek:
Telefon: 

Email:
Székhely:

 

Csodacsali 2008 Kft.
+36-1/362-1080

webshop@horgaszdinasztia.hu
1222 Budapest, Nagytétényi út 90.

Cormoran CoraZ Centercast Támolygó villantó 8cm 45gr Perch
Cormoran CoraZ Centercast Támolygó villantó 8cm 45gr Perch
1 680 Ft

Cormoran CoraZ Centercast Támolygó villantó 8cm 45gr Perch

A CenterCast, a Cora-Z támolygó villantók új generációja, logikus továbbfejlesztése a tradicionális támolygó kanalaknak, melyeket fémlemezből vágtak ki, majd formára préseltek.
Márka
Cormoran
Szállítói cikkszám
50-570645
Raktáron   (3 darab)
Méret :
Változat :
1 680 Ft
Részletek

Az új CenterCast eljárás eltérő falvastagságokkal dolgozik, hogy oda helyezze a villantó súlypontját, ahol a távolabbi és pontosabb dobások, valamint a tökéletes támolygó mozgás érdekében lennie kell.

A szokványos támolygó kanalakat fémlemezből vágják ki, majd formára préselik. Falvastagságuk mindenütt közel azonos. Az új CenterCast eljárás segítségével azonban különböző falvastagságokkal dolgozunk azért, hogy ott legyen a kanál súlypontja, ami a hosszabb dobások és a jobb támolygó mozgás szempontjából ideális.

A befecskendezéses fröccsöntő eljárásnak köszönhetően a súlypont pontosan ott lesz, ahol az optimális dobótulajdonságok és mozgás érdekében lennie kell.

A Cora-Z CenterCast nem csak távolabbra repül, mint a szokásos stancolt Cora-Z blinkerek, hanem finomabban is csobban a vízbe, kevésbé riasztja el az óvatos, elővigyázatos ragadozókat.

Adatok
Cikkszám
CK-4342
Bruttó tömeg
45 g/darab
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Hasonló termékek