Elérhetőségek:
Telefon: 

Email:
Székhely:

 

Csodacsali 2008 Kft.
+36-1/362-1080

webshop@horgaszdinasztia.hu
1222 Budapest, Nagytétényi út 90.

Cormoran CoraZ Centercast Támolygó villantó 7cm 35gr Silver
Cormoran CoraZ Centercast Támolygó villantó 7cm 35gr Silver
985 Ft

Cormoran CoraZ Centercast Támolygó villantó 7cm 35gr Silver

A CenterCast, a Cora-Z támolygó villantók új generációja, logikus továbbfejlesztése a tradicionális támolygó kanalaknak, melyeket fémlemezből vágtak ki, majd formára préseltek.
Márka
Cormoran
Szállítói cikkszám
50-570035
Raktáron   (6 darab)
Méret :
Változat :
985 Ft
Részletek

Az új CenterCast eljárás eltérő falvastagságokkal dolgozik, hogy oda helyezze a villantó súlypontját, ahol a távolabbi és pontosabb dobások, valamint a tökéletes támolygó mozgás érdekében lennie kell.

A szokványos támolygó kanalakat fémlemezből vágják ki, majd formára préselik. Falvastagságuk mindenütt közel azonos. Az új CenterCast eljárás segítségével azonban különböző falvastagságokkal dolgozunk azért, hogy ott legyen a kanál súlypontja, ami a hosszabb dobások és a jobb támolygó mozgás szempontjából ideális.

A befecskendezéses fröccsöntő eljárásnak köszönhetően a súlypont pontosan ott lesz, ahol az optimális dobótulajdonságok és mozgás érdekében lennie kell.

A Cora-Z CenterCast nem csak távolabbra repül, mint a szokásos stancolt Cora-Z blinkerek, hanem finomabban is csobban a vízbe, kevésbé riasztja el az óvatos, elővigyázatos ragadozókat.

Adatok
Cikkszám
CK-4339
Bruttó tömeg
35 g/darab
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Hasonló termékek