A 20.000.- FORINTOT MEGHALADÓ RENDELÉSEKET INGYEN HÁZHOZ SZÁLLÍTJUK!

Elérhetőségek:
Telefon: 

Email:
Székhely:

 

Csodacsali 2008 Kft.
+36-1/362-1080

webshop@horgaszdinasztia.hu
1222 Budapest, Nagytétényi út 90.

KAPÁSJELZŐ BOTRA SZERELHETŐ KAMASAKI
KAPÁSJELZŐ BOTRA SZERELHETŐ KAMASAKI
2 190 Ft

KAPÁSJELZŐ BOTRA SZERELHETŐ KAMASAKI

Főként harcsások figyelmébe ajánljuk! De pontyhorgászok számára, vagy süllőre, csukára horgászva is tökéletes lehet. Tömege mindössze 30 g, így egyik botunkat sem nehezíti el, ha rajta van.
Márka
Kamasaki
Szállítói cikkszám
78006-330
Rendelhető, várható beérkezés 2-5 munkanap
2 190 Ft
Részletek
Működése teljes egészében megegyezik a hagyományos elektromos kapásjelzőkkel. A zsinórt a jelzőben található görgőre kell helyeznünk, amit a kifutó zsinór megforgat és máris működésbe lép a kapásjelző.

A kapásjelző 3 db LR44-es gombelemmel működik, ami a kapásjelző tartozéka! Így már külön ezeket az elemeket nem kell megvásárolni. A botra szerelhetősége roppant egyszerű.

A botra merőlegesen tudjuk felhelyezni, így a bot pontosan beleillik a kapásjelző ívelt tartó részébe, majd a két gumi szalaggal tudjuk szorosra húzni. Ennek köszönhetően minden körülmények között szorosan tart, nem forog el.

A kapásjelzőt a hátulján található kis pöcök helyezi működésbe, ami benyomódik, ahogy rácsatoljuk a horgászbotra. A kapás után nincs más dolgunk, mint a zsinórt kivenni a jelzőből és kezdődhet is a fárasztás.

A legvastagabb harcsás botokra is rászerelhető, de jól tart az 1-2 cm átmérőjű pálcákon is. A termék teljes mértékben esőálló!
Adatok
Cikkszám
CK-7374
Bruttó tömeg
50 g/darab
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Hasonló termékek