A 20.000.- FORINTOT MEGHALADÓ RENDELÉSEKET INGYEN HÁZHOZ SZÁLLÍTJUK!

Elérhetőségek:
Telefon: 

Email:
Székhely:

 

Csodacsali 2008 Kft.
+36-1/362-1080

webshop@horgaszdinasztia.hu
1222 Budapest, Nagytétényi út 90.

Kamasaki Csúszó úszó szerelék 6/0
Kamasaki Csúszó úszó szerelék 6/0
2 690 Ft

Kamasaki Csúszó úszó szerelék 6/0

A harcsák elejtése az egyik legnehezebb feladat, melyhez kínálunk most egy fogós segítséget. A Kamasaki előre elkészített úszó az alábbi szempontok figyelembevételével készült:
Márka
Kamasaki
Szállítói cikkszám
79310-150
Rendelhető, várható beérkezés 2-5 munkanap
2 690 Ft
Részletek
  • Strapabíróság, nagy szakítószilárdság.
    Kialakításának köszönhetően, a szerelékünk teherbírása megegyezik az előkezsinórunk kötéssel gyengített teherbírásával, ami megközelítőleg 30 kg. Monofil előkezsinórunk a Specialist Catfish 60-as változata, mely már évek óta bizonyít a harcsás horgászatok során. Erős és nagyon jól bírja a gerebenfogak koptató hatását. - Könnyű használat
    Nincs más dolgunk, csak felfűzni főzsinórunkra, alul felül megütköztetni és a zsinór végére egy ólmot kötni. Ha valaki szeretné, még egy külön úszót is felhelyezhet a főzsinórra, így közvetlenebbül értesülhet a kapásról és kishallal használva gubancolódni is kevésbé fog. - Jól és messzire dobható
    Bár sok esetben csak a lábunk alatt elhelyezkedő alámosást fogjuk meghorgászni vele, de előfordulhat az is, hogy egy távolabbi akadót célzunk meg. Ebben az esetben is alkalmazhatjuk, mivel kis felületénél fogva jól repül.
  • Nem csavarodik, gubancolódik
    Kezdő harcsásként sokan beleestünk abba a hibába, hogy olyan végszereléket készítettünk, ami könnyen összecsavarodott, vagy a horgon lévő kishal összegubancolta és búcsút mondhattunk a halfogás esélyének. A Kamasaki úszós szerelék esetében a gubancolódás esélye abszolút nulla.

Használhatjuk puhatestű csalival, vagy hallal is.

Adatok
Cikkszám
CK-5051
Bruttó tömeg
50 g/darab
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Hasonló termékek