Kérdőív - halfogyasztási szokások

Tisztelt Horgásztársak!

Magyarország talán egyik legkedveltebb, illetve az egyik legtöbbször horogra akadó hala a ponty.
A halfogyasztási szokásokat vizsgáló kutatásunk első része fény derített arra, hogy minden 3. magyar lakos szívesen fogyaszt pontyot – nem meglepő módon leginkább karácsonykor. A felmérés második felében arra keressük a választ, hogy a horgászok, illetve a rendszeresen pontyot fogyasztók körében mennyire kedveltek a pontyból készül ételek, és milyen kihívásokat, problémákat látnak e téren.
A rövid kérdőív megválaszolásával a kitöltők hozzájárulnak a ponty népszerűsítéséhez és az ezt a halat övező tévhitek eloszlatásához, továbbá a kiváló minőségű halhús követelményeinek meghatározásához is.
Kérjük a MOHOSZ, illetve tagszervezeteinek szíves segítségét abban, hogy a kérdőív minél több horgászhoz eljuthasson, kulcsfontosságú ugyanis, hogy a válaszok jól reprezentálják a horgásztársadalmat.
A kutatás eredményeit a HappyFish (NVKP_16-1-2016-0023) elnevezésű tudományos projektben dolgozzuk fel. Az adatok alapján készített statisztikai elemzést a MOHOSZ számára elérhetővé tesszük, különös tekintettel a horgászok válaszainak értékelésére.
A kutatás linkje: https://forms.gle/rFNVLKZeWMAv2jd59 

Szíves közreműködésüket, segítségüket köszönjük!

Tisztelettel és köszönettel:

Dr. Kasza Gyula és Dr. Urbányi Béla
projektvezetők

Kérdése van?


Telefon: 06/1-362-1080


webshop@horgaszdinasztia.hu

 

Partnereink