Dinasztia Horgász Webáruház és Egyesület

BENZÁR RAPID METHOD SZERELÉK

Kategória: Kész szerelékek
Márka: Carp Expert
Cikkszám:
CK-7755
Ár990 Ft

Benzár Rapid Method szerelék

A method módszer lelke sokak szerint a megfelelően elkészített etetőanyagban rejlik. Ebben igazuk is van, de a végszerelék minden egyes elemére is érdemes figyelni, a várt siker érdekében.

Jelen szerelék egy teljesen horgászatra kész rapid methodos összeállítás, mely kiváló alternatívát kínál kezdő vagy a method módszerrel ismerkedő horgászok számára, de a promt pecák szuper kiegészítője is egyben, rendkívüli időspórolási lehetőségei miatt.

Felszerelése rendkívül egyszerű, csak egy hurkot kell kötni a főzsinórra, majd abba a felső kapcsot be kell akasztani. Ennyi az egész. A hozzá illő töltőszerszámot használva, a csalit, majd egy tökéletesre kevert method mixet kell csak beletölteni.

Csalitüskés, fonott zsinóros 10-es méretű horoggal szerelt előke található a csúszó gumigyöngyel eszközölt kosár alatt. A 7 mm-es tüske szintén egyszerű csalifelkínálást tesz lehetővé, süllyedő, lebegő vagy akár wafters, kiegyensúlyozott csalikkal egyaránt.

A termék szuper lehetőséget kínál akár kezdő, methoddal ismerkedő horgászoknak vagy kevés idővel rendelkező pecások számára.

  • 79800-040-40 g-7 mm-es csalitüskével-Zöld-1 db/csomag
  • 79800-050-50 g-7 mm-es csalitüskével-Zöld-1 db/csomag
  • 79800-060-60 g1-7 mm-es csalitüskével-Zöld-1 db/csomag
Kérdése van?


Telefon: 06/1-362-1080


webshop@horgaszdinasztia.hu

 

Partnereink