Dinasztia Horgász Webáruház és Egyesület

Venom Elektromos csónakmotor SXW54/42

Márka: Venom
Cikkszám:
CK-4759
Eredeti ár: 118 000 Ft
Ár81 990 Ft

A watersnake elektromos motorok kiváló minőséget képviselnek.

Azokra a vízterületekre, ahol nem lehet robbanó motort használni (pl. Balaton), vagy kisebb vizeken, ahol a 10-15 km-es hatótávolság elég egy horgászat alkalmával, nagy hasznát vesszük az elektromos motoroknak.
Gyorsak, csendesek, úgy tudunk a haltartó helyek közvetlen közelébe kerülni, hogy az ott lévő halakat egyáltalán nem zavarjuk.

5 előre és 3 hátrameneti fokozattal rendelkezik, így könnyen kiválaszthatjuk a kívánt sebességet. Nem árulunk el nagy titkot az elektromos motorok használatával kapcsolatban, hogy nem szabad őket teljes gázon járatni., mert akkor gyorsan lemerítik az akkumulátort. Érdemes inkább 4-es fokozatban menni, hogy messzebbre juthassunk.

A motor burkolatát egy hínár védő uszonnyal látták el, ami megvédi a propellert a hínár felcsavarodástól, szinte szétvágja előtte a hínárszálakat.

A motor szára alumínium, mely kellő masszivitást ad a szerkezetnek.
A száron felfelé haladva elérkezünk a rögzítési ponthoz, mely egybe van építve a motor dőlésszögét állító szerkezettel.
Ez után jön a mélység állító gyűrű, melynek segítségével úgy állítsuk be a motor mélységét, hogy a propeller még a legnagyobb gázadásra sem tudjon levegő buborékokat kavarni a víz alá.
Nagyon mélyre sem érdemes állítani, mert veszít a hatékonyságából, illetve túl mélyen már nem látjuk az útjába kerülő ágakat, fatörzseket.

Paraméterek:

- 54 lbs tolóerő
- 12 V feszültség
- 5 fokozat előre
- 3 fokozat hátramenet
- Fém törzs
- Teleszkópos gázkar
- Gyors „multi-tilt" helyzetbeállító motortartó
- Hínárba való leragadásnak ellenálló formájú hajócsavarok

  • CZ995-529
Kérdése van?


Telefon: 06/1-362-1080


webshop@horgaszdinasztia.hu

 

Partnereink