Vásárlási és nyitvatartási rend

Kedves Vásárlók!


Az eddigi meghozott kormányzati rendeletek miatt üzletünk a héten új nyitva tartással, hétfőtől szombatig, 07-15 óráig várta és várja továbbiakban is kedves vásárlókat.

Az elmúlt hetek és a jövőben várható egészségügyi helyzet alakulása miatt üzletünk az alábbi változásokat vezeti be a vásárlók és dolgozóink védelmébe, valamint a korona vírus terjedésének minimálisra csökkentése érdekében, ami mindannyiunk érdeke:

  • Üzletünkben egyesével fogadjuk a vásárlókat és a rendszeresen használt eszközöket, bútorokat napi gyakorisággal tisztítjuk magas hatékonyságú fertőtlenítő szerrel.
  • A vásárlási lehetőségek bővítésével szeretnénk csökkenteni a vásárlók és értékesítő munkatársak közvetlen kapcsolatát azokban az esetekben ahol lehetséges, így az üzletben történő vásárlási lehetőség mellett lehetőség lesz március 23.-tól (hétfőtől) házhoz szállításra az alábbi feltételekkel:

​A megrendeléseket üzletünk

​Megrendelés bármely módját választja, cégünk telefonon egyezteti Önnel a részletek (kiszállítás ideje, fizetési mód, stb.).

  • Házhoz szállítást saját magunk teljesítjük 15 óra után maszk és védőkesztyű használatával.

Fizetési mód készpénz vagy előreutalás lehet.

  • Készpénzes vásárlásnál, ha nem pontos összeggel kíván fizetni, jelezze milyen címlettel fizet, hogy kiszámolt visszajáróval tudjunk készülni a kiszállítás során.
  • ​Előre utalást kizárólag a termékek összekészítését követően cégünk visszajelzése után tudunk fogadni.

Kiszállítást a XXII. kerületben 1.500ft/cím költségen tudjuk vállalni súlyhatár nélkül, valamint az Üzlet vonzáskörzetében.
A XXII. kerületen kívül egyedi ár kerül meghatározásra.

Törzsvásárlói kártyával rendelkezők a kiszállítás során is igénybe vehetik kedvezményüket, ami a termékek árából levonásra kerülnek.

Üzletünkben bevezetett óvintézkedések miatti esetleges kellemetlenségért szíves elnézést és türelmet kérünk mindenkitől.
Mindenkinek jó egészséget kívánunk ezekben a nehéz időkben.
-Dinasztia Horgászüzlet dolgozói

Kérdése van?


Telefon: 06/1-362-1080


webshop@horgaszdinasztia.hu

 

Partnereink