A 20.000.- FORINTOT MEGHALADÓ RENDELÉSEKET INGYEN HÁZHOZ SZÁLLÍTJUK!

Jótanács!
Az ünnepek előtt megnövekedett csomagszámok miatt, kérünk mindenkit a karácsonyi ajándékok megrendelését ne halogassa az utolsó pillanatra.

Elérhetőségek:
Telefon: 

Email:
Székhely:

 

Csodacsali 2008 Kft.
+36-1/362-1080

webshop@horgaszdinasztia.hu
1222 Budapest, Nagytétényi út 90.

Daiwa | Ninja-X Tele Carp; 360 cm, 3lbs {tok}
Daiwa | Ninja-X Tele Carp; 360 cm, 3lbs {tok}
34 990 Ft

Daiwa | Ninja-X Tele Carp; 360 cm, 3lbs {tok}

A Ninja X tele carp pontyozó botjai elegáns színűek, könnyűek, gerincesek és a távdobást elősegítő gyűrűsorral felszereltek.
Márka
Daiwa
Tartozékok
tok
Szállítói cikkszám
11597-360
Jótállás
12 hónap
Raktáron   (3 darab)
Dobósúly tartomány
34 990 Ft
Részletek

A  Ninja X tele carp botok  progresszív akciója a fárasztás során tökéletesen kivédi a halak kirohanásait, így csökkentve a halak elvesztésének kockázatát. A botokban elég erő lakozik ahhoz, hogy akár a kapitális halakat is távol tarthassuk az akadóktól, sikeres lehessen a szákolás. Erős orsótartója elmozdulás mentesen megtartja az orsónkat, a kéttalpú titánium sic gyűrűsor  pedig egyenletesen osztja el a terhelést a bottesten, segítve a fárasztást és a távoli horgászhelyek elérését. A fárasztás alkalmával az egész bottest dolgozik, védve zsinórunkat, így a hal szájából sem akadhat ki a horog egykönnyen. E Teleszkópos pontyozó botokat az egyszerű szét és összeszerelhetőség és szállítási mód miatt is választják a horgászok. Három méretben  kapható. 

Adatok
Cikkszám
CK-7574
Bruttó tömeg
200 g/darab
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Hasonló termékek