Részletek
Ezeket a horgokat egyedülálló vegyi eljárással élezik, így a végeredmény egy tökéletes tűhegy, amiről halak nem tudnak szabadulni, és biztosabban akadnak bevágáskor. Másik különlegességük, hogy a gyártásuk során felhasznált alapanyagok nagyon könnyűek, így a halak sokkal hamarabb beszippantják a csalival együtt, mint a nehezebb társait. A szár hossza, az öböl nagysága, a hegy behatolási szöge, a szakáll nagysága és minden apró részlet, olyan tökéletesen van megtervezve és legyártva, hogy mára már legendává nőtte ki magát. A megnövelt öbölméretnek köszönhető, hogy a hal szájában nagyon jól ül, nagy felületet fog, így az nem tud lefordulni róla a szákolás előtt. Használható hagyományos módon horogra tűzött csalikkal, és fűzött csalikkal is. Nem véletlen, hogy hazánk legkedveltebb, univerzális pontyozó horga, legyen szó bármilyen módszerről.
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!