A 20.000.- FORINTOT MEGHALADÓ RENDELÉSEKET INGYEN HÁZHOZ SZÁLLÍTJUK!

A kategóriák és a benne megtalálható termékek optimalizálásának érdekében új termékcsoportokat hoztunk létre és helyeztünk át annak érdekében hogy weboldalunk átláthatóbb, letisztultabb lehessen. Amennyieben nem találja a korábban megszokott helyen kedvenc termékeit keressen minket bizalommal! -Dinasztia Horgászüzlet

Elérhetőségek:
Telefon: 

Email:
Székhely:

 

Csodacsali 2008 Kft.
+36-1/362-1080

webshop@horgaszdinasztia.hu
1222 Budapest, Nagytétényi út 90.

ETETŐANYAG Haldorádó FermentX 900g Tejsavas Ananász
ETETŐANYAG Haldorádó FermentX 900g Tejsavas Ananász
1 490 Ft

ETETŐANYAG Haldorádó FermentX 900g Tejsavas Ananász

A FermentX termékcsalád olyan erjesztett etetőanyag és magkeverékekből áll, amelyek főként a felmelegedett vizekben lehengerlően hatékonyak. Ezek a termékek 60 nap fermentálás után kerülnek forgalomba.
Kiszerelés
900 gr
Márka
Haldorádó
Szállítói cikkszám
HDFER-TAN
Raktáron   (1 darab)
1 490 Ft
Részletek
A speciális tartályokban a készítés során úgy érlelődik a keverék, mint a legjobb borok. Garantáltan 100%-ig természetes és nem tartalmaz tartósítószert!FermentX etetőanyagokA FermentX etetőanyagok óriási előnye, hogy nem lehet elrontani a bekeverésükett, ugyanis a vevő egy komplett, kész keveréket kap, amellyel semmi dolga, csak kosárba kell gyúrni és bedobni, ezért szükségtelen vizet adni hozzá. A csaliról is gondoskodtunk, mert a keverékben található búza- és kukoricaszemek a legjobb csalik, amelyeket horogra tűzve vagy hajszálelőkén felkínálva vethetünk be.Hatféle FermentX etetőanyag van a repertoárban: Tejsavas Betainos, Tejsavas Ananász, Tejsavas Nagy Ponty, Tejsavas Nagy Amur, Tejsavas Mézes Pálinka, FX1Ajánljuk hozzá a Tejsavas magkeverékeinket, akár etetéshez, akár csalizáshoz!
Adatok
Ízvilág (több is jelölhető)
Édes
Cikkszám
CK-1676
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Hasonló termékek