A 30.000.- FORINTOT MEGHALADÓ RENDELÉSEKET  INGYEN HÁZHOZ SZÁLLÍTJA A GLS!

Elérhetőségek:
Telefon: 

Email:
Székhely:

 

Csodacsali 2008 Kft.
+36-1/362-1080

webshop@horgaszdinasztia.hu
1222 Budapest, Nagytétényi út 90.

ETETŐANYAG Maros | Erdei Attila; 2000 gr, Ponty-kárász
ETETŐANYAG Maros | Erdei Attila; 2000 gr, Ponty-kárász
1 890 Ft

ETETŐANYAG Maros | Erdei Attila; 2000 gr, Ponty-kárász

Tipikus állóvízi univerzális etetőanyag.
Márka
Maros
Szállítói cikkszám
MAEA202
Raktáron   (8 darab)
1 890 Ft
Részletek

"Világos sárgás szín, vaniliás-citromos, édes ízvilág jellemzi. Ezt az alapvetően kukorica alapú, közepes szemcsézetű etetőanyagot eredményesen lehet használni mind az úszós, mind a fenekező horgászmódszerekkel történő horgászatok során. A különböző kukorica származékok mellett olajos magvak, sütemény és kenyér őrlemény és sárga-piros süllyedő morzsa teszi komplexé ezt a keveréket. Az illó olaj tartalmú magvak még tovább fokozzák ennek a keveréknek a békés halakra gyakorolt csalogató hatását. Az etetőanyag nedvesítésekor kilónként 0,6l vizet és némi folyékony aromát képes felszívni. A megnedvesített anyagot néhány perces pihentetés után a durvább szemcsék és a mikropellet szemcsék miatt egy 6x6 mm-es rostán érdemes áttörni.

Az adott víz halállományának igényei szerint keverék adalékolható angolmorzsával, nehéz süllyedő morzsával, apró halibut pelletekkel, édesítővel, folyadék és poraromákkal, valamint főtt magvakkal, illetve élő csalikkal. A keverék megfelelő előkészítés esetén közepesen tapad. A vízfenékre érve azonban intenzíven oldódik és hozzáférhetővé teszi a halak számára vonzó, etetőanyagba kevert színes morzsákat, főtt magvakat vagy élőcsali és pellet szemeket.

Fenekező horgászat, feederezés során az inline metod és hagyományos bordás kosárba egyaránt jól használható. A finom szerelékes, hosszú előkés feeder módszer opened kosaraival a jó tapadás miatt kifejezetten nagy mennyiségű szemes anyag, például csemege kukorica juttatható be vele az etetés helyére. Az ország számos területén pontyos, kárászos, dévéres tavakon, holtágakon, csatornákon tesztelve igen jó eredményeket mutatott hobbi horgászatokon és akár pontyos versenyeken is."

Adatok
Ízvilág (több is jelölhető)
Édes
Célhal (több is jelölhető)
Pontyozó
Cikkszám
CK-5531
Bruttó tömeg
2 kg/darab
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Hasonló termékek