A 30.000.- FORINTOT MEGHALADÓ RENDELÉSEKET INGYEN HÁZHOZ SZÁLLÍTJUK!

Elérhetőségek:
Telefon: 

Email:
Székhely:

 

Csodacsali 2008 Kft.
+36-1/362-1080

webshop@horgaszdinasztia.hu
1222 Budapest, Nagytétényi út 90.

ETETŐANYAG Maros | Erdei Attila; 2000 gr, Folyóvízi
ETETŐANYAG Maros | Erdei Attila; 2000 gr, Folyóvízi
1 890 Ft

ETETŐANYAG Maros | Erdei Attila; 2000 gr, Folyóvízi

A folyóvízi etetőanyagokkal kapcsolatban egy nagyon fontos elvárás a nagy fajsúly.
Márka
Maros
Szállítói cikkszám
MAEA208
Raktáron   (5 darab)
1 890 Ft
Részletek

"Akár úszós horgászat közben a gombócot kézzel dobva, vagy kupakkal pontosan a megfelelő pontba borítva etetünk, akár feeder kosárral juttatjuk be a horgászat helyére, annak lehetőleg a leghosszabb ideig az áramlás ellenére helyben kell maradnia. Ezért fontos hogy a folyóvízre szánt etetőanyagok lehetőleg olyan összetevőkből álljanak, amelyek nagy fajsúlyuknál fogva hosszabb ideig  a fenékre ülve helyben maradjanak.
 

A kukorica dara, a színes süllyedő nehéz morzsa, sajtliszt és egyéb sütőipari termékek kellő arányban legyenek alkotó részei egy folyóvízre szánt etetőanyagnak. A folyókon dévérre, karika keszegre, szilvaorrúra, paducra, márnára horgászunk az esetek zömében. Ezt a célt szolgálja sajt-karamel jellegű ízvilág. Az etetőanyag összetétele és aromái mellett a folyóvízi etetésnek fontos elemei a lösz és a különböző folyóvízi nehéz földek, vagy az apró kavics. Az etetőanyag, föld aránya mindig az adott víz áramlási viszonyaitól függ. A lassú sodrású csatornákon elégséges megoldás lehet a lösz-etetőanyag 1:1 arányú használata.
 

A mély, húzós folyóvízben pedig a nehéz, tapadós folyóvízi agyag  a célravezető megoldás. Durva sodrás esetén az agyag, etető arány akár 5:1 is lehet. A vágott giliszta, a szúnyoglárva és a forrázott, fagyasztott, vagy fojtott csonti a földes etetőanyaghoz is keverhető. E mellett hasznos lehet apró kavicsból, csontiból csontiragasztó segítségével ragasztott csontit készíteni és ezzel is kiegészíteni a folyóvízi halaknak szánt etetést."

Adatok
Célhal (több is jelölhető)
Folyóvízi
Cikkszám
CK-5530
Bruttó tömeg
2 kg/darab
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Hasonló termékek